Boek met onze 4 zekerheden

Nimali Tarangire

Categorie S

Nimali Tarangire is een luxe tented camp dat gelegen is in een privéconcessie aan de oostgrens van Tarangire National Park. Doordat hier geen privévoertuigen mogen rijden kun je in de open safarivoertuigen van de lodge de meest bijzondere sightings hebben zonder dat er tien andere voertuigen om je heen staan.

Het kamp bestaat uit slechts tien stijlvol ingerichte tenten van canvas. De tenten staan op een verhoogd houten dek met veranda, waardoor je uitzicht hebt op de rivierbedding onder je. De open ramen en ventilator zorgen voor welkome verkoeling. Uiteraard kun je ook een duik nemen in het zwembad van het kamp. Bij de Essence Spa vergeet je de hobbelige safariritten snel met een stevige massage. Het restaurant loopt uit naar een traditionele boma met kampvuur waar je onder het genot van een drankje verhalen uitwisselt tot diep in de nacht.

Naast de gamedrives kun je in de Nimali Concession ook op wandelsafari of een nightdrive doen op zoek naar dieren die vooral 's nachts actief zijn. Andere mogelijkheden zijn een romantisch bush diner bij kaarslicht of een ballonvaart over het Nationale Park. Ook kun je een bezoek brengen aan één van de lokale Maasaidorpen in de buurt.

Nimali Tarangire