Boek met onze 4 zekerheden

O’Gallery Premier

Categorie S

O'Gallery Premier Hotel & Spa ligt in de wijk Hoan Kiem, op 700 meter van het Hoan Kiem-meer. Daarnaast zijn er vele musea in de buurt.

Dit sfeervolle hotel is gelegen in de schilderachtige wijk Hoan Kiem. Het hotel biedt verschillende kamer types aan die ieder mooi zijn ingericht en zijn voorzien van vele voorzieningen. Sommige kamers hebben daarnaast een terras of balkon. In het sfeervolle restaurant kan je genieten van zowel lokale als internationale gerechten. In de hele accommodatie is gratis WIFI beschikbaar. Het vriendelijke personeel is kenmerkend voor dit hotel. Zij kunnen je helpen met diensten zoals het wisselen van valuta, excursies boeken of helpen bij het bagagedepot.

Hanoi is een gemoedelijke stad van meertjes, parken, brede boulevards en smalle straatjes en met tempels die gewijd zijn aan Ho Chi Minh. Bezienswaardigheden zijn het Mausoleum van Ho Chi Minh (met bijbehorend museum), de vele tempels en pagodes en de diverse musea zoals het Airforce museum en het Army museum.
 

o gallery premier