Boek met onze 4 zekerheden

Palace Gate Hotel & Resort

Categorie S

Het Palace Gate Hotel & Resort is een nieuw hotel in Phnom Penh. Het ligt aan het Royal Palace en op loopafstand van de Mekong rivier en de leuke buurt Sisowath Quay.

Het Palace Gate Hotel & Resort is gevestigd in een gerestaureerde Franse villa. De oude koloniale sfeer is door heel het hotel merkbaar. De kamers van het hotel kijken uit over de stad, het meer of het zwembad. Het grote buiten zwembad heeft fijne loungeplekken en een  gezellige pool bar waar je heerlijke cocktails, verse sappen of andere drankjes kan bestellen. Daarnaast heeft het hotel een mooie bar op het dak met waanzinnig uitzicht over de stad en het Royal Palace. Het restaurant van Palace Gate Hotel & Resort serveert een mix van Franse en Cambodjaanse gerechten. Verder heeft het hotel een fitness ruimte en een spa om te ontspannen.

In Phnom Penh valt genoeg te beleven. De stad kent een rijke geschiedenis. Zo kan je een bezoek brengen aan de indrukwekkende Killing Fields, het Tuol Sleng museum of enkele pagoda’s ontdekken.

 

palace gate resort