Boek met onze 4 zekerheden

Palacio do Freixo

Categorie S

Pousada Palacio do Freixo is gevestigd in een 18e-eeuws barok paleis. Het ligt aan de oever van de rivier Douro, vlakbij de stad Porto. Het heeft traditionele Portugese Azulejos (speciale tegels) op de vloer, en schitterende fresco plafonds. Mede dankzij deze onderdelen is de Pousada in 2009 aangemerkt als nationaal monument.

De kamers bevinden zich in een gerenoveerde meelfabriek, die in verbinding staat met het hoofdgebouw. Ze zijn ruim ingericht en bieden mooie uitzichten op de omgeving. Ze beschikken over een modern en luxe interieur en hebben een airco en minibar. De Pousada heeft vele faciliteiten, zoals een binnenzwembad, een fitnessruimte, een Turks bad, een sauna en een restaurant. Verder is er een mooie tuin met buiten lounge, en een overloopzwembad.

Palacia do Freixo heeft de perfecte locatie om Porto te ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar de Cais da Ribeira, dat op 15 minuten lopen ligt. Dit is een wijk gelegen aan de Douro rivier en wordt gezien als een van de mooiste straten ter wereld. Vanaf hier kunt u ook een boottocht over de rivier maken.

 

Palacio do Freixo