Boek met onze 4 zekerheden

Paraa Safari Lodge

Categorie B

De Paraa Safari Lodge is in 1954 opgericht en ligt in het Murchisson Falls National Park. De lodge ligt in het noordwesten van Uganda en kijkt uit over de rivier de Nijl. Paraa Safari Lodge biedt een unieke mix van comfort, ontspanning en avontuur. De faciliteiten, het niveau van het eten en de dienstverlening zijn uitstekend.

De accommodatie beschikt over een buitenzwembad, een restaurant, een giftshop, gratis wifi, een parkeerplaats en een bar. De 54 kamers zijn voorzien van een balkon, een ventilator en een eigen badkamer. Verwen jezelf met het verrukkelijke menu van lokale en internationale specialiteiten. Op de zaterdagen zorgen de speciale barbecues en traditionele dansers voor een onvergetelijke avond!

Hoog boven de vlaktes van Murchison Falls Nationaal Park is het uitzicht vanuit de lodge prachtig. Rivier de Nijl trekt vanuit Murchison Falls verschillende dieren in het wild aan, zoals krokodillen, nijlpaarden en vogels. De lodge biedt een aantal activiteiten aan, zoals chimpansee trackings, safari drives, vogels spotten, natuurwandelingen maken, vissen en luchtballon safari’s.

 

Paraa safari lodge