Boek met onze 4 zekerheden

Paradise Island Resort Malediven

Categorie B

Paradise Island is een prachtig resort op een van de vele paradijselijke eilanden van de Malediven. Omdat ieder eiland slechts één resort heeft kun je hier in alle rust en luxe je dagen doorbrengen. De witte zandstranden en azuurblauwe oceaan maken Paradise Island tot een echte droombestemming.

Het hotel heeft verschillende kamertypes die allemaal van alle moderne gemakken zijn voorzien. De beach bungalows zitten net achter de boomlijn vanwaar je zo het strand oploopt. De luxere waterbungalows zijn gebouwd op het water zoals je die waarschijnlijk kent van de Malediven. Vanuit je bungalow loopt er een trappetje direct de oceaan in waar je kunt zwemmen of snorkelen. Het resort heeft maar liefst zes restaurants waar je uit kunt kiezen. Naast de oceaan heeft het resort ook een zwembad. Verder kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals basketball, badminton en tennis en wateractiviteiten als snorkelen, windsurfen en kanoën.

Paradise Island Resort ligt op het eiland Lankanfinolhu, dat deel uitmaakt van de Noord-Malé atol. Het hotel is in twintig minuten per speedboot te bereiken vanuit Malé.

 

Paradise Island