Boek met onze 4 zekerheden

Pousada Cascais

Categorie S

Pousada Cascais is onderdeel van een 16e-eeuws citadel complex in Cascais. Het ligt dicht bij de haven van Cascais. De citadel werd, samen met het binnenfort Onze-Lieve-Vrouwen van het Licht, tussen de 15e en 17e eeuw gebruikt voor de verdediging van de Portugese kust.  In de 19e eeuw was de citadel de zomerresidentie van de koninklijke familie. Hierna is het gerenoveerd en omgebouwd tot een luxe Pousada. 

De 126 kamers zijn stijlvol en comfortabel. Ze zijn modern ingericht, met houten vloeren. Ze beschikken over een airco en een minibar. Sommigen bevinden zich in de oude kazerne. Verder heeft de Pousada verschillende luxe faciliteiten, zoals een spa, een zwembad, een kunstgalerij en een restaurant. 

In de omgeving van Pousada Cascais is van alles te doen. Je kunt naar het strand gaan voor wat verkoeling, of een bezoek brengen aan de haven. Verder is Cascais een leuk stadje om te voet te verkennen. Het is relatief klein, waardoor er genoeg is om heerlijk rond te struinen door de gezellige straatjes en langs de leuke restaurants.

 

Pousada Cascais