Boek met onze 4 zekerheden

Rainbow Lodge

Categorie A/B/S

De Rainbow Lodge ligt buiten Koh Kong, op 10 minuten varen van het dorpje Tatai. Het ligt aan de Tatai rivier in een groene, rustgevende omgeving. Tatai ligt op ongeveer 20 kilometer van Koh Kong.

De kamers van de Rainbow Lodge hebben allen een eigen balkon en kijken uit over de jungle. De kamers zijn geïnspireerd op de traditionele Khmer inrichting en decoratie. Het restaurant van de lodge serveert een mix van lokale en internationale gerechten. De koks die er werken zijn allemaal uit nabij gelegen dorpjes en delen samen de passie voor koken en goed eten. Aan de rand van de rivier hebben ze een kleine spa geopend. Hier worden verschillende massage- en schoonheidsbehandelingen aangeboden. Bij de lodge kan je kayakken over de rivier of jeu de boulen aan de rand van de Tatai rivier. Voor de avonturiers worden er jungle tochten georganiseerd.

De provincie Koh Kong is nog maar net ontdekt als bestemming op zich. Het is grotendeels onontdekt en biedt een schat aan mogelijkheden voor eco-toerisme, avontuur en strand hoppen. Vanaf Koh Kong is het gemakkelijk om de grens over te gaan naar Trat in Thailand.

 

rainbow lodge