Boek met onze 4 zekerheden

Raingsey Bungalow

Categorie A

Raingsey Bungalow is een charmant boutique hotel gelegen buiten het centrum van Kep. Het ligt vlakbij de bekende Crab Market en de entree naar Kep National Park. Het strand ligt op 1 kilometer afstand van het hotel.

Raingsey Bungalow heeft 9 bungalows die verscholen liggen tussen de weelderige natuur van Kep. De bungalows zijn erg knus en stijlvol ingericht waarbij elke bungalow een eigen terras heeft die uitkijkt over de tuin. Naast het grote buiten zwembad ligt het restaurant. Je kan er voor kiezen om bij het zwembad te eten of in het restaurant met een prachtig uitzicht over de omgeving. De gerechten variëren tussen typische Khmer gerechten en een aantal Europeaanse gerechten.

In Kep vind je stille stranden omgeven door groene bergen. Op een half uurtje varen ligt Rabbit Island (Koh Tonsay) waar je mooie stranden vindt en kunt genieten van een krabcurry met een koud biertje. Het Bokor National Park is het grootste park van het land en biedt een thuis aan de Aziatische olifant. De bergen en jungle bieden mooie uitzichten, maar ook een heerlijk koel klimaat.
 

kep raingsey