Boek met onze 4 zekerheden

Riad Ariah

Categorie A

Vijf prachtig ingerichte kamers elk met verwarming, airconditioning en ensuite badkamers. Gratis wifi en kluis in de kamer. Zeer comfortabele bedden met fris wit beddengoed voor een goede nachtrust. In iedere kamer staan de biologische toiletartikelen van Nectarôme / Natus.

Riad Ariha heeft 3 tweepersoonskamers en 2 suites (voor max. 12 personen), twee op de begane grond, Lemon Tree en Rose, en drie op de bovenverdieping, Oleander, Jacaranda en Jasmine. Alle slaapkamers zijn individueel ingericht en zijn licht en luchtig met uiterst comfortabele bedden en fris wit beddengoed voor een goede nachtrust. Het interieur is in fris rustgevend wit met de vreemde kleuraccenten die voor een rustgevend effect zorgen. Alle kamers hebben individueel regelbare airconditioning en verwarming en een eigen badkamer. Elke kamer heeft een eigen gratis privékluis. Toiletartikelen zijn aromatische biologische producten gemaakt in Marokko.

De medina van Marrakech is een doolhof van smalle straatjes en kronkelende steegjes. Achter elke hoek valt weer iets anders moois te ontdekken. Het hart van de medina is de Djemaa el Fna.

Riad Ariha