Boek met onze 4 zekerheden

Samanea Beach Resort

Categorie S

Het Samanea Beach Resort is gelegen aan het strand iets buiten Kep. Vanuit het resort heb je prachtig uitzicht over de baai, het eiland Phu Quoc en Bokor mountain. Het ligt in een schitterende omgeving met mangrove, strand en zee.

Het Samanea Beach Resort heeft 12 villa’s met allen een eigen privé terras die uitkijken op de zee, de tuin of het zwembad. De villa’s zijn ingericht in traditionele Khmer stijl en zijn hierdoor elegant en klassiek. Het resort heeft een groot infinity zwembad en een privé strand. Bij het restaurant wordt een mix tussen de Franse en de Cambodjaanse keuken aangeboden. Je kan zelf kiezen waar je graag wilt eten, dit kan onder andere op het strand, aan het zwembad, bij je eigen villa of bijvoorbeeld op het terras met panoramisch uitzicht. Daarnaast heeft het resort een goede spa waar je je volledig kunt ontspannen.

In Kep vind je stille stranden omgeven door groene bergen. Op een half uurtje varen ligt Rabbit Island (Koh Tonsay) waar je mooie stranden vindt en kunt genieten van een krabcurry met een koud biertje. Het Bokor National Park is het grootste park van het land en biedt een thuis aan de Aziatische olifant. De bergen en jungle bieden mooie uitzichten, maar ook een heerlijk koel klimaat.

 

Samanea Photo