Boek met onze 4 zekerheden

Serenity on the Lake

Categorie A

Aan de oevers van het enorme Lake Victoria ligt het vredige Serenity on the Lake Resort. Op slechts 20 km afstand van de westelijke ingang van Serengeti National Park is dit de perfecte locatie om even uit te rusten van alle safaribelevingen.

Serenity on the Lake is een ecovriendelijk resort. Heet water en licht ontstaan door zonne-energie en afval wordt veilig verwerkt of gerecycled. De weelderig groene tuinen van het resort zijn de perfecte aanvulling op de blauwe wateren van het meer.  De 12 bungalows liggen verspreid over de tuin en hebben vrijwel allemaal uitzicht op het meer. De ruime kamers hebben zowel binnen als buiten een zitgedeelte en hebben een badkamer met bad en douche. Er is een restaurant en bar bij het zwembad. In de Blue Waters Spa worden allerlei behandelingen aangeboden om lichaam en geest te verwennen.

Vanuit het hotel kun je kanotochten ondernemen op het Victoriameer. Onder begeleiding van een gids kun je wandelen langs het meer om vogels te spotten of een bezoek brengen aan een dorpje in de buurt. Ook een fietstour behoort tot de mogelijkheden.

Serenity on the Lake