Boek met onze 4 zekerheden

Silk Marina Hotel

Categorie A

Silk Marina Hotel heeft een mooi ligging aan de rivier Thu Bon. Vanaf het hotel is het slechts 5 minuten lopen naar het oude centrum van Hoi An. In het oude centrum liggen talloze sfeervolle restaurants en leuke winkeltjes.

Silk Marina Hotel heeft verschillende soorten kamers die allen sfeervol zijn ingericht en waarvan sommige uitzicht hebben op de rivier. Het hotel heeft een groot zwembad met een gezellige poolbar. Daarnaast beschikt het over verschillende restaurants waar je heerlijk kan eten of een borreltje kan drinken. Bij het hotel kunnen er fietsen gehuurd worden om Hoi An en omgeving te verkennen. Ook hebben ze een kids club.

In Hoi An valt een hoop te beleven. Struin door de stad en de smalle straatjes. Bezoek één van de prachtige stranden van Hoi An of verken per fiets de omgeving. Een aan te raden excursie is een boottocht over de Thu Bon rivier. Vanuit Hoi An is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het Cham tempelcomplex van My Son. Op de weg tussen Hoi An en Danang liggen de "Marble Mountains", een grottencomplex vlakbij het beroemde "China Beach" met boeddhabeelden en altaren.

silk marina hoi an