Boek met onze 4 zekerheden

Snowhotel Kirkenes

Categorie B

Het Snowhotel Kirkenes ligt in een natuurlijke omgeving, op 10 kilometer van Kirkenes vandaan. De accommodatie bestaat uit verschillende houten huisjes die uitzicht bieden op de bergen en de omgeving. Ieder jaar in de winter worden hier speciale sneeuwsuites gebouwd, die helemaal gemaakt zijn van ijs.

Je verblijft in een stijlvolle cottage. Het design is gebaseerd op de traditionele sami- en vissershutten. Ze zijn gemaakt van hout en hebben grote, hoge ramen, waardoor je helemaal op kunt gaan in de natuur. Ook hebben ze een airco en een fijne zithoek. Verder heeft de accommodatie een eigen bar, waar ook lokale gerechten geserveerd worden.

In de omgeving van het hotel kun je heerlijk de natuur ontdekken. Vanuit de accommodatie zijn verschillende excursies te boeken. Ga bijvoorbeeld een stuk wandelen of vissen. Een leuke activiteit in de buurt is het King Crab safari. Hierbij gaat u op een RIB-boot op zoek naar deze gigantische krabben, vangt ze en kan direct aanschuiven om van de catch of the day te smullen in een restaurant.

Snowhotel Kirkenes