Boek met onze 4 zekerheden

Sokha Beach Resort

Categorie S

Sokha Beach Resort is direct gelegen aan het strand. Vanaf het hotel is er toegang tot het 1,5 kilometer lange witte zandstrand. Vanaf het hotel is het een klein stukje naar het centrum van Sihanoukville.

Sokha Beach Resort is een groot hotel met veel verschillende soorten kamers. Alle kamers hebben een klein privé balkonnetje en hebben veel licht inval. Het resort heeft 2 grote zwembaden en een kinderzwembad. Bij elk zwembad is een gezellige poolbar. Aan het strand ligt ook een bar en een gezellig restaurant. Op het terras kijk je uit over de zee en geniet je van de zonsondergang. Het resort heeft daarnaast nog een aantal andere restaurants en bars. Verder biedt Sokha Beach resort massages aan en heeft het een spa waar je je  volledig kunt ontspannen. Er is ook een fitness ruimte aanwezig.

Sihanoukville is de populairste strandbestemming en er zijn verschillende stranden die je kunt bezoeken. Sokha beach biedt één van de mooiste stranden. Ook liggen er voor de kust verschillende eilandjes, waar je uitstekend kunt duiken of snorkelen. 

 

sokha beach resort