Boek met onze 4 zekerheden

Strawberry Park Resort

Categorie B

Gelegen op een heuvel middenin de Cameron Highlands vindt u het Strawberry Park Resort. De geheel in Engelse stijl opgezette gebouwen zijn prachtig gelegen met uitzicht over de rollende heuvels en bossen.

De 146 kamers van het hotel zijn in koloniale stijl ingericht en verdeeld over meerdere gebouwen. Er zijn een aantal familiekamers voor 4 of 6 personen, uitstekend geschikt voor grote gezinnen. De kamers zijn zeer ruim en hebben een eigen balkon met uitzicht op de tuin van het resort. Vanwege de hogere ligging is de temperatuur koeler dan in de rest van het land. Om die reden is er geen buitenzwembad, maar juist een verwarmd binnenzwembad. Je kunt ook terecht in de Wild Orchidaceae Spa voor een heerlijke Balinese massage. Voor het diner kun je onder meer terecht in het Mulberry India Restaurant, Brasserie '85 of de Tudor Grill.

Vanuit het hotel kun je met je eigen huurauto gemakkelijk een bezoek brengen aan een theeplantage, vlinder- of aardbeiboerderij. Het hotel organiseert ook verschillende excursies zoals een 4×4 avontuur of een tocht naar de top van Gunung Brinchang.

Strawberry Park