Boek met onze 4 zekerheden

Table Rock Jungle Lodge

Categorie S

Prachtige eco-lodge, aan de Macal rivier, te midden van de Belizaanse jungle. De eco-lodge is omringd door 105 hectare regenwoud en ligt ongeveer 9 km buiten San Ignacio.

Bijzonder sfeervol ingerichte kamers met garden view, cabañas met uitzicht op de jungle of rivier alsook een verblijf in je eigen rainforest cabin. Stuk voor stuk uitermate smaakvol ingericht. Alle verblijven zijn gemaakt van natuurlijke materialen, een Maya stijl inrichting en bieden je als gast veel comfort. Table Rock Jungle Lodge biedt slechts 11 verblijven. Kom hier helemaal tot rust, geniet in de infinity pool van de jungle om je heen of nuttig een hapje en drankje in het restaurant met bar. Wandel door onze fruitboerderij en breng een bezoekje aan de ezels, kippen en konijnen op het terrein. 

Een verblijf in de Table Rock Jungle Lodge bestaat uit het verkennen van de jungle trails die zijn uitgezet in het regenwoud, zwemmen in de Macal rivier, kanoën en tuben (gratis voor gasten). Vogelliefhebbers kunnen een georganiseerde wandeling maken met een vogelexpert die jou wijst op de vele vogels die hier leven. Het is ook mogelijk een avondwandeling te maken. 

In San Ignacio en omgeving is er veel te doen; bezoek oude Maya ruïnes, zwem in grotten en onderneem één van de vele avontuurlijke activiteiten zoals ziplining, paardrijden en mountainbiken.

Table Rock Jungle Lodge