Nu boeken zonder aanbetaling

Tamarind Village

Categorie S

In het hart van Chiang Mai ligt Tamarind Village. De gezellige Sunday Walking Street markt is pal voor de deur van het hotel. Restaurants en de rivier zijn op 10 min. loopafstand.

Dit charmante boutique hotel heeft haar naam te danken aan de 200 jaar oude Tamarind boom die het hotel van schaduwrijke plekken voorziet. De prachtige kamers hebben allen een luxueuze badkamer met grote spiegels en toiletartikelen, een minibar en airconditioning. Je kan genieten van de faciliteiten van de spa en wellness center, dineren in het restaurant, relaxen aan het zwembad of een bezoek brengen aan de boutique winkel. Bij de excursiebalie kan je terecht voor een jungletocht, bergklimtochten of een excursie naar de tempels.

De stad is rijk aan honderden tempels en pagoda’s, een oud centrum omgeven door kanalen, gedeeltelijk bewaard gebleven stadswallen, vele leuke restaurantjes en een gezellige avondmarkt. Een van de bekendste bezienswaardigheden is de op 1000 meter hoogte gelegen boeddhistische tempel Doi Suthep met een waanzinnig uitzicht over de vallei. 

Tamarind Village