Boek met onze 4 zekerheden

Tanzania Bush Camp

Categorie A

Gelegen in het centrale deel van Serengeti National Park biedt dit Tanzania Bush Camp een intieme, authentieke bush ervaring in comfortabele canvastenten. Het is een perfecte plek om het natuurgeweld van de Serengeti met alle zintuigen te ervaren.

Het kamp bevindt zich zo'n 15 kilometer ten noorden van Seronera en ligt in een gebied waar het hele jaar door veel wild aanwezig is. Het camp bestaat uit slechts 12 canvas tenten die uitgerust zijn met bedden met klamboes en een eigen badkamer en veranda. Het hartelijke personeel staat klaar om je van een hapje en drankje te voorzien in de tenten van het restaurant en de lounge, waar je ook van het wifi gebruik kan maken.

Omdat er geen hek om het kamp zit en er gevaarlijke dieren leven kun je niet zelf gaan wandelen, een wandelsafari met gids is wel een mogelijkheid. Onder begeleiding van een gewapende ranger maak je van nog dichterbij kennis met de flora en fauna van de Serengeti. Een ballonvaart met champagneontbijt zal voor onvergetelijke herinneringen zorgen.

Tanzania Bush Camp Central Serengeti