Boek met onze 4 zekerheden

Tarangire Safari Lodge

Categorie B

De Tarangire Safari Lodge was een van de eerste lodges in het prachtige Tarangire Nationaal Park en is sindsdien altijd van the Simonson familie geweest. Het grootste pluspunt van de lodge is het fantastische uitzicht op de vallei eronder, waar het continu een komen en gaan van dieren is.

Je verblijft in canvas safaritenten die allemaal langs de rand van de heuvel zijn gepositioneerd en zijn ideaal om de bushgeluiden en geuren te ervaren. De wat meer afgelegen stenen bungalows zijn ruimer dan de tenten en met name geschikt voor families. Het openlucht restaurant serveert buffetten met internationale gerechten vergezeld door lokale wijnen. Het terras is de perfecte plek voor de dagelijkse sundowner. Het zwembad ligt in de schaduw van acaciabomen en kan op warme dagen zorgen voor de benodigde verkoeling.

Naast de gebruikelijke gamedrives kun je vanuit de Tarangire Safari Lodge ook bijzondere activiteiten ondernemen zoals een night drive op zoek naar dieren die 's nachts actief zijn of een bush wandeling langs de rivier.

Tarangire Safari Lodge