Boek met onze 4 zekerheden

Turaco Treetops

Categorie A

Turaco Treetops is de ideale uitvalsbasis om het Kibalo Forest-regio te ontdekken. Ontdek de natuur van het 5,2 hectare grote regenwoud van Turaco Treetops, dat aan het weelderige Kibale National Park grenst. Dit park staat bekend om de chimpansees, apen, toerako's, zwart-witte franjeapen en de vlinders.

De lodge beschikt over een restaurant, gratis wifi, een lounge met een open haard, een bar, een buitenterras, een buitenzwembad en nog een lounge op de eerste verdieping dat spectaculair uitzicht biedt over het bos en de met sneeuw bedekte Rwenzori-bergen. Daarnaast organiseert Turaco Treetops activiteiten voor kinderen. De cottages zijn ontworpen om 'het buitenleven naar binnen te brengen' en cobineren moderniteit met een Afrikaans gevoel.  De cottages zijn verder voorzien van een zitgedeelte, een balkon met uitzicht op het Kibale National Park, een kluisje en een eigen badkamer.

De accommodatie organiseert een scala aan activiteiten, waaronder: chimpansee trackings, dag- of nachtboswandelingen met gids, Bigodi-moeraswandeling en dorpstours. Turaco Treetops ligt dichtbij Nkingo en de Bigodi dorpen. Het toeristische centrum Kanyanchu ligt op zes km.
 

TURACO treetops