Boek met onze 4 zekerheden

Uga Jungle Beach

Categorie S

Dit bijzondere boetiekhotel ten noorden van Trincomalee is een prachtige combinatie van luxe en natuur. De bestaande bomen en planten maken deel uit van het design van het hotel. De huisjes zijn verspreid over een weelderig begroeid stukje kustlijn met een prachtig privé strand.

Er zijn drie verschillende kamertypes met uitzicht op de lagune, de jungle of het strand. De standaardoptie is de lagunekamer, waarbij je een ruime kamer hebt met eigen terras aan de lagune. De jungle cabins liggen in het bos en beschikken daarnaast over een buitendouche. Nog luxer is de beach cabin, waarbij je via je eigen paadje zo het strand oploopt. Het restaurant is naast het zwembad gelegen en serveert zowel internationale als Sri Lankese favorieten. Daarnaast heeft het hotel een gym, spa en kun je allerlei verschillende wateractiviteiten ondernemen zoals een snorkeltour bij Pigeon Island.

Het hotel ligt in het kleine kustplaatsje Kuchchaveli, ongeveer een half uur rijden ten noorden van Nilaveli en Trincomalee. Jungle Beach heeft een privé strand van meer dan 4 kilometer en is verspreid over een ruim, bebost perceel.

 

Jungle Beach header