Boek met onze 4 zekerheden

Unguja Lodge

Categorie S

De Unguja Lodge is een kleinschalige lodge met een intieme sfeer in Kizimkazi, het zuidelijke puntje van Zanzibar. Als je op zoek bent naar een luxe onderkomen en heerlijke maaltijden in een tropische omgeving dan ben je bij Unguja aan het goede adres.

De lodge bestaat uit 10 vrijstaande villa's in Afrikaanse stijl, waarvan de Sea View Villas uitzicht op de zee hebben en Baobab Villas op een enorme baobab. Hoewel de Baobab Villa's geen direct uitzicht op de zee hebben, heb je hier wel de luxe van een eigen plunge pool en airconditioning in de slaapkamer. De villa's hebben verder allemaal een ruime slaapkamer, muskietennet en ventilator. Het restaurant serveert voor het ontbijt een buffet, voor de lunch een á la carte menu en het diner is een keuzemenu. Aan de bar bij het zwembad kun je genieten van de heerlijkste cocktails, smoothies en wijnen.

Vanuit het hotel kun je diverse wateractiviteiten ondernemen zoals duiken, snorkelen, boottochten op zoek naar dolfijnen etcetera. Onder begeleiding van een gids kun je ook een bezoek brengen aan Kazimkazi Village, de perfecte manier om het dorp te leren kennen en de sociale projecten te ondersteunen.
 
 

zanzibar Unguja resort