Boek met onze 4 zekerheden

Veranda Natural Resort

Categorie B

Veranda Natural resort ligt bij het Kep Nationaal Park en kijkt uit over de zee. In de verte kan je het eiland Phu Quoc zien liggen en Bokor mountain. Het strand ligt op ongeveer een kilometer afstand.

Veranda Natural resort heeft verschillende soorten kamers en bungalows. Allen zijn gemaakt van en ingericht met natuurlijke producten en materialen. Hierdoor ademen de kamers rust en natuur uit. Elke kamer heeft een eigen veranda van waar je prachtige uitzichten hebt. Er zijn twee zwembaden en er is een spa aanwezig waar je verschillende massages kunt boeken. Bij beide zwembaden is er een bar aanwezig. In het restaurant worden heerlijke verse visgerechten bereidt en bij het kleine café er is ruime keuze uit verschillende soorten ijsjes en vers gebakken broodjes.

In Kep vind je stille stranden omgeven door groene bergen. Op een half uurtje varen ligt Rabbit Island (Koh Tonsay) waar je mooie stranden vindt en kunt genieten van een krabcurry met een koud biertje. Het Bokor National Park is het grootste park van het land en biedt een thuis aan de Aziatische olifant. De bergen en jungle bieden mooie uitzichten, maar ook een heerlijk koel klimaat.
 

kep natural villas