Boek met onze 4 zekerheden

Villa Mirella

Categorie B

Aparthotel Villa Mirella ligt in het nationaal park Cilento e Vallo di Diano. Het word dus compleet omgeven door de natuur en is op 900 meter van het mooie badplaatsje Palinuro. Het is ingericht volgens lokale stijl, waardoor er een gezellige sfeer hangt.

De 5 kamers zijn comfortabel en stijlvol, met een houtenbalkenplafond. Ze beschikken over een airco en minibar. Ook zijn er 18 smaakvolle appartementen aanwezig, welke geschikt zijn voor 3 tot 6 personen. Verder heeft de villa een groot zwembad, welke is omgeven door een zonneterras met ligbedden. De mediterrane tuin, compleet met palm en olijfbomen, heeft een klein speeltuintje en er staat een barbecue voor gebruik van de gasten. Er is een restaurant met terras aanwezig met streekgerechten en pizza's op het menu.

Villa Mirella heeft de perfecte locatie om nationaal park Cilento e Vallo di Diano te bezoeken. Dit is een van de grootste parken van Italië. In dit park zijn veel flora en fauna te vinden. Hier kun je heerlijk opgaan in de omgeving tijdens een wandeling door de natuur. In Palinuro vind je een heerlijk strandje en vanuit het dorp kun je ook boottochten naar de grotten in de omgeving maken.

Villa Mirella