Boek met onze 4 zekerheden

Vinh Hung Riverside

Categorie B

Vinh Hung Riverside Resort ligt aan de rivier Thu Bon en op 10 minuten loopafstand van het oude centrum van Hoi An. In het centrum van Hoi An zijn een hoop gezellige en goede restaurants net als leuke winkels.

Vinh Hung Riverside heeft kamers die elegant en comfortabel zijn ingericht. Sommige kamers hebben uitzicht op de rivier. Door de mix van Vietnamese en moderne inrichting is het hotel erg sfeervol. Het hotel heeft een groot buiten zwembad met een gezellige poolbar. Daarnaast is er een fitnessruimte en kan je verschillende massages boeken. Het hotel organiseert ook een zonsondergang cruise. Bij het restaurant is een groot terras wat uitkijkt over de Thu Bon rivier. Er wordt een mix van lokale en internationale gerechten geserveerd.

In Hoi An valt een hoop te beleven. Struin door de stad en de smalle straatjes. Bezoek één van de prachtige stranden van Hoi An of verken per fiets de omgeving. Een aan te raden excursie is een boottocht over de Thu Bon rivier. Vanuit Hoi An is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het Cham tempelcomplex van My Son. 

vinh hung