Boek met onze 4 zekerheden

Zebra Plains

Categorie B

Zebra Plains Mara Camp is een luxe tentenkamp gelegen in een afgelegen en ongerept deel van de Masai Mara, een van de beroemdste wildreservaten van Kenia. Het kamp biedt een unieke safari-ervaring en is ontworpen om gasten een authentieke en comfortabele ervaring te bieden in de wildernis van Afrika.

Het kamp bestaat uit acht ruime en luxueuze tenten, die zijn opgezet op houten platforms en zijn ingericht met alle moderne gemakken. Elke tent heeft een eigen badkamer met een douche en toilet, een comfortabel kingsize bed, zachte bedden en beddengoed van hoge kwaliteit, evenals een eigen veranda met uitzicht op de omliggende savanne.

Het kamp heeft een centrale eetruimte, een bar en een lounge waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de omgeving. Het eten in het kamp is van topkwaliteit en wordt bereid door ervaren koks, die heerlijke en gevarieerde maaltijden serveren die zijn gebaseerd op lokale en internationale gerechten.

Gasten kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals safari's in open 4×4-voertuigen, wandelsafari's onder begeleiding van een ervaren gids, ballonvaarten over de Masai Mara en bezoeken aan lokale Masai-dorpen. Het kamp heeft ook een speciale observatiehut voor het bekijken van wilde dieren en biedt de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke sundowner terwijl de zon ondergaat over de savanne.

 

 
 
 
 
 

 

Zebra Plains Mara