Boek met onze 4 zekerheden

Wild Noord-Scandinavië

Header Momenteel staan er geen wildreizen voor Noord-Scandinavië online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights Noord-Scandinavië

highlights Momenteel staan er geen highlights voor Noord-Scandinavië online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bezoek tijdens je rondreis in Noord-Scandinavië de universiteitsstad Tromsø

Tijdens je individuele rondreis door Noord-Scandinavië is een bezoek aan Tromsø zeker de moeite waard. Tromsø is de meest Noordelijke universiteitsstad ter wereld en ligt in Noorwegen. De stad is niet zo groot, waardoor het er zeer sfeervol en knus aanvoelt. Je vindt hier veel verschillende musea, bijvoorbeeld over het poolgebied en over de onderwaterwereld van Noorwegen. Bekijk de stad ook eens van boven, vanuit de Fjellheisen kabelbaan. Een bezoek aan deze stad maakt je individuele rondreis door Noord-Scandinavië helemaal af.

Ontdek de prachtige wateren en eilandjes van de Scandinavische archipels

Scandinavië heeft verschillende archipels waar je je ogen uit zult kijken. Het is dan ook een heerlijke bestemming om te genieten van het water, zowel zwemmend als op een boot. De natuur die zich op de eilanden bevindt is ook schitterend. Van fjorden tot bossen en van bergen tot goudgele strandjes. Op de Lofoten en de Vesterålen lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Hier vind je talloze vissersdorpen, zoals Reine en Henningsvær, waar nog steeds de bekende rode en witte vissershutten staan. Deze bestemmingen zijn ook voor een familiereis zeer geschikt.

Bezoek diverse hoogtepunten in Noord-Scandinavië

Bekijk de voorbeeldreizen voor een individuele rondreis of een winterreis door Noord-Scandinavië en ontdek de vele mogelijkheden. Je wordt volledig ontzorgd wanneer je een op maat gemaakte rondreis bij Vámonos Travels boekt. Zo nemen wij het regelen en boeken van transfers, vluchten, accommodaties en excursies op ons. Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef je wensen aan ons door. Wij gaan graag voor je aan de slag voor een individuele rondreis door Noord-Scandinavië. Heb je nog vragen die je graag van tevoren stelt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.