Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Portugal

Wanneer je wilt reizen door Portugal kom je langs de meest uiteenlopende plekken. Denk aan mooie natuurgebieden, rotsachtige eilanden en ontzettend veel surflocaties. Bovendien is het Portugese klimaat zonnig en zacht waardoor je er het hele jaar door geniet van verschillende soorten vakanties. Vámonos Travels heeft veel ervaring en kennis van dit fascinerende en bovenal zonnige land, waardoor wij je graag helpen bij het verwezenlijken van je droomreis op maat.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wild Portugal

Portugal wild Momenteel staan er geen wildreizen voor Portugal online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights Portugal

Portugal highlights Momenteel staan er geen highlights voor Portugal online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Struin door de bijzondere stad Porto tijdens het reizen door Portugal

Een mooi beginpunt om je reis te starten, is het bruisende Porto in het noorden van het land. Na Lissabon is dit grootste stad van Portugal. Een leuke en sportieve manier om deze stad te verkennen is door middel van een fietstour. Porto staat natuurlijk bekend om de port. Deze wijnvariant is overal in de stad te vinden en zeker het proberen waard! Bezoek een van de vele porthuizen tijdens het reizen door deze stad in Portugal, want een glaasje port mag dan natuurlijk niet ontbreken. De historische binnenstad is een waar plaatje om te zien en heerlijk om doorheen te struinen. Loop door smalle steegjes en steile straatjes en ervaar de hoogteverschillen tussen de gebouwen. Wil je even uitrusten? Trek dan richting het zuiden van Porto en bezoek een van de heerlijke stranden, zoals Praia da Forno, Praia de Nossa Senhora da Guia, Praia Lavadores en het Vila do Condo.

Rijd langs prachtige natuurgebieden en beklim rotsen in de Algarve

Tijdens het reizen door Portugal ben je verzekerd van een uitgestrekt groen landschap en hoge bergen. Je ontdekt al snel dat Portugal een hoop te bieden heeft! Trek het onbekendere noorden in richting Amares en spot wilde dieren zoals vossen, roofvogels en reeën. Hier trek je het Nationaal Park Peneda Geres in om eindeloos te hiken en voor verschillende actiesporten. Iedere natuurliefhebber haalt hier zijn of haar hart op. De schitterende stranden van de Algarve zijn onbetwist de grootste trekpleisters. Je vindt hier prachtige wandelroutes, idyllische baaitjes, enorme klifrotsen en bovenal tropische stranden. De Algarve strekt zich uit over de hele kuststreek van Zuid-Portugal en is een fantastische route om te reizen. Plan een strandstop in Figuiera de Foz om te leren golfsurfen of zak tijdens het reizen door Portugal de kust verder af richting het sfeervolle Carvoeiro in de Algarve. Dit kleine vissersdorpje ligt op een enorme steile rots en heeft prachtige goudgele stranden.

Ontdek Portugal tijdens een rondreis die je zelf samenstelt

Geniet tijdens het reizen van het goede leven in Portugal en bezoek schitterende stranden, knusse dropjes en drink heerlijke wijn. De reisspecialisten van Vámonos Travels helpen je graag met het samenstellen van je reis, zodat deze volledig aan al je reiswensen voldoet. Daarbij maakt het niet uit of je alleen of met het hele gezin op vakantie gaat. Geheel op basis van je voorkeuren creëren wij de ideale reis voor je door Portugal. Vraag een vrijblijvende en persoonlijke offerte aan. Heb je nog vragen over reizen naar Portugal? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@vamonos.nl of bel naar 020-6735353.