Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Taiwan

Staat reizen door Taiwan ook op je bucketlist? Dat begrijpen we helemaal! Het is een land dat ontzettend veel te bieden heeft en waar je je ogen uitkijkt. Vámonos Travels helpt je graag bij het samenstellen van een rondreis op maat door Taiwan. Verblijf op verschillende plekken en ontdek diverse steden, kustplaatsen en bijvoorbeeld het eiland Pescadores. Vind de perfecte balans tussen indrukwekkende natuur en authentieke tempels. Wij stellen je reis volledig op maat samen en zorgen voor voldoende tijd om te ontspannen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Familiereizen Taiwan

Familie Taiwan Momenteel staan er geen familiereizen voor Taiwan online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wild Taiwan

Wild Taiwan Momenteel staan er geen wildreizen voor Taiwan online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Highlights Taiwan

Highlights Taiwan Momenteel staan er geen highlights voor Taiwan online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ontdek tijdens het reizen door Taiwan de veelzijdigheid van dit land

Taiwan is een eiland in Azië en staat vooral bekend om de traditionele cultuur en het mooie landschap. Het eiland is qua oppervlakte iets kleiner dan Nederland, waardoor je in korte tijd al erg veel kunt zien van het land. Bovendien heeft Taiwan alle ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Het ene moment sta je in de hoofdstad Taipei met hoge gebouwen en drukke straatjes, terwijl je de volgende dag naar de sneeuw op de indrukwekkende Snow Mountain staat te kijken. Het klimaat in Taiwan is namelijk bijna net zo divers als het landschap. Geniet van topische warmte in het zuiden, of beklim Snow Mountain en sta met je voeten in de sneeuw.

Taroko National Park: één van de mooiste nationale parken van Azië

Wanneer je voor de indrukwekkende natuur wilt reizen door Taiwan, is een bezoek aan Taroko National Park onmisbaar. Dit park behoort namelijk tot één van de mooiste nationale parken van Azië! Taroko Gorge is één van de zes nationale parken in Taiwan en dankt zijn naam aan de Taroko kloof. Deze 19 kilometer lange kloof met een totale oppervlakte van zo’n 92.000 hectare kenmerkt zich door hoge bergen en ruige kliffen. Wanneer je gaat reizen door Taiwan en van natuur houdt, zal dit zeker één van je hoogtepunten zijn!

Een reis op maat

Sta je te popelen om te reizen door Taiwan? Dan heb je wellicht een aantal wensen op je lijstje staan met bezienswaardigheden en locaties die je graag wilt bezoeken. Bij Vámonos Travels is het mogelijk om zelf  je reis door Taiwan samen te stellen. Vraag een offerte aan en bespreek de verschillende reizen met onze specialist. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen over reizen naar Taiwan? Neem dan gerust contact met ons op via 020-6735353 of via info@vamonos.nl.