Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Griekenland

Wanneer je graag een individuele rondreis wilt maken die je nog lang bijblijft, is Griekenland het uitgelezen land om te bezoeken. Bezoek het Nationaal Archeologisch Museum, centraal gelegen in Athene of bezoek de zuidelijke stad Delphi, die tijdens de Griekse Oudheid als ‘centrum van de wereld’ werd bestempeld.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek tijdens je rondreis in Griekenland de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid

Griekenland kent vele culturele hoogtepunten. Door de rijke Griekse geschiedenis en cultuur heeft Griekenland namelijk ontelbaar veel archeologische bezienswaardigheden. Zo is de archeologische opgravingen Akropolis in Athene ontzettend bijzonder. Dit is een berg midden in Athene waar diverse heilige tempels op gebouwd zijn. Al deze tempels zijn gewijd aan verschillende goden. De belangrijkste god was godin Athene. Tevens is Athene een bruisende, chaotische, maar ook uiterst gezellige hoofdstad met vele restaurantjes en smalle steegjes. Tijdensje individuele rondreis of wanneer je met vrienden of de familie weg bent, mag een bezoek aan Delphi ook niet ontbreken. Delphi was het grootste religieuze en geestelijke centrum van het oude Griekenland. Waan je in een prachtige groene, bergachtige omgeving vol olijfbomen en bewonder de opgravingen van de tempels van Delphi – een zeer belangrijke plaats in de Griekse geschiedenis met vele opgravingen van eeuwenoude tempels.

Ontdek het bijzondere Peloponnesos

Kies tijdens je individuele rondreis door Griekenland voor de ongerepte Peloponnesos. Dit Griekse schiereiland is nog vrij onontdekt, maar zit vol met historische wonderen. Bezoek Olympia – de stad waar in het jaar 776 voor Christus de eerste Olympische Spelen plaatsvond ter ere van de god Zeus. Zet je individuele rondreis door de Peloponnesos in Griekenland voort en bewonder de spectaculaire kloof door de Lousios-vallei. Deze vind je in Dimitsana, een schilderachtig bergdorpje dat midden op het schiereiland ligt. In de kilometerslange kloof vind je een aantal diepgelegen kloosters die tegen de kloofwand zijn aangeplakt. Wil je graag zon, zee, strand en gezellige restaurantjes tijdens je rondreis? Bezoek dan Stoupa en het oude dorp Monemvasia. Geniet van de prachtige zee, de gezelligheid en van een heerlijke drankje of een sfeervol terras.

Plan uw reis

Een azuurblauwe zee, een rijke geschiedenis, knusse steden en gezellige vissershaventjes: Griekenland heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke rondreis. Start daarom vandaag nog met het plannen van een individuele rondreis door Griekenland. Bij Vámonos Travels ben je volledig vrij om je reis zelf samen te stellen. Wij staan je graag bij voor advies en geven je tips over de mooiste reisroute. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar op 020-6735353 of info@vamonos.nl.