Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door IJsland

Het maken van een rondreis door IJsland is een onvergetelijk ervaring die je leven lang bijblijft. Een bezoek aan deze sprookjesachtige bestemming staat dan ook bij nagenoeg iedere natuurliefhebber hoog op zijn of haar bucketlist. Je vindt er ruige natuur, watervallen, geisers en een heuse Blue Lagoon. Maar wie aan IJsland denkt, denkt hoogstwaarschijnlijk als eerst aan het Noorderlicht.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bewonder het fascinerende Noorderlicht tijdens je rondreis door IJsland

IJsland is een magische bestemming met een betoverend landschap. Vele natuurwonderen komen hier samen die je goed combineert tijdens een individuele rondreis door IJsland. Het land is een van de weinige plekken ter wereld waar je het noorderlicht kunt zien. Kleed je warm aan, ga in een vallei zitten wanneer het donker is en kijk goed of je dit spektakel kunt spotten.

Reis langs bijzondere natuurlijke verschijnselen

Veel natuurlijke wonderen komen samen in dit bijzondere land. Tijdens een individuele rondreis door IJsland weet je zeker dat je ze allemaal kunt bewonderen. In het Vatnajökull Nationaal Park vind je de magische Svartifoss waterval. De stevige wandeling ernaartoe is al een ervaring op zich. Je waant je in een compleet andere wereld. Het vulkanische landschap, de gletsjers en de torenhoge berkenbonen maken geheid grote indruk. Vlakbij de hoofdstad Reykjavik vind je de Blue Lagoon. Deze warmtebron is een heuse spa in een prachtige omgeving. In dit geothermisch verwarmd zeewater is het mogelijk om pootje te baden en even helemaal tot rust te komen. De Golden Circle Route is een perfecte dagtrip. Rijd per auto langs een diep katermeer, kleine dorpjes, watervallen, geisergebieden en nationaal parken om je individuele rondreis door IJsland compleet te maken. Een reis door dit bijzondere land is een waar avontuur voor het hele gezin.

Vraag eenvoudig online een offerte op maat aan

Er zijn tal van mogelijkheden voor een individuele rondreis met vrienden of met het hele gezin door IJsland en tal van bijzondere bezienswaardigheden. Laat je reis bij Vámonos Travels volledig naar wens aanpassen. Vraag online eenvoudig je offerte aan en maak je wensen kenbaar. Voor meer informatie of bij vragen over onze reizen, neem je gerust contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 of info@vamonos.nl.