Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Kroatië

Een individuele rondreis door Kroatië brengt je langs tropische kustplaatsen, sprookjesachtige meren en fraaie eilanden. Voor velen is het nog een onontdekt paradijs. Naast mooie stranden heeft Kroatië veel natuurparken, zoals Nationaal Park Plitvice en ook steden met een rijke historie zoals Dubrovnik en de hoofdstad Zagreb.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bezoek tijdens je rondreis in Kroatië de oude vestigingsstad van Dubrovnik

Tijdens je individuele rondreis door Kroatië is een bezoek aan Dubrovnik zeker de moeite waard. Deze stad ligt helemaal in het zuiden van het land en wordt ook wel gezien als de stad van Game of Thrones, ofwel King’s Landing. Deze charmante stad leent zich perfect voor een wandeling over de oude stadsmuren. Drink uit de Onofrio Fontein, spring van de rotsen bij Buža Beach of bezoek Fort Lovrijenac. Een bezoek aan deze bijzondere stad maakt je individuele rondreis door Kroatië zeker compleet. Ook voor een familiereis is deze bestemming aan te raden.

Kom tot rust aan de prachtige kustlijnen en een helderblauwe zee

Kroatië is omringd door stranden waar je zwemt in de knalblauwe Adriatische zee. Dit maakt het de ideale bestemming om je in tropische sferen te wanen en je handdoek uit te leggen op het strand. Een van de mooiste stranden van Kroatië is Zlatni Rat. Dit strand vind je op het eiland Brač en bestaat uit spierwit zand. Maar ook het Stiniva-strand op het eiland Vis en het prachtige Sakarun Beach op het eiland Dugi Otok zijn een waar paradijs. Perfect voor een dag ultiem ontspannen. Eén ding is zeker: wanneer je plaats neemt op een van deze stranden wil je nooit meer weg.

Bezoek diverse hoogtepunten in Kroatië

Bekijk de voorbeeldreizen voor een individuele rondreis door Kroatië en ontdek de vele mogelijkheden. Je wordt volledig ontzorgd wanneer je een op maat gemaakte rondreis bij Vámonos Travels boekt. Zo nemen wij het regelen en boeken van transfers, vluchten, accommodaties en excursies op ons. Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef je wensen aan ons door. Wij gaan graag voor je aan de slag voor een individuele rondreis door Kroatië. Heb je nog vragen die je graag van tevoren stelt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.