Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Japan

Ontdek tijdens een familiereis door Japan traditionele plekken, zoals het Geisha-district van Kyoto of de boeddhistische kloosters van Koyasan. Sluit je reis af op het tropische eiland Okinawa dat omringd wordt door parelwitte stranden. De prachtige koraalriffen met kleurrijke vissen sprankelen je tegemoet. Neem een frisse duik en bewonder tijdens het snorkelen al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft. Laat je smaakpapillen prikkelen door het overheerlijke eten. Heb je altijd al met de hele familie een reis door Japan willen maken? Net als veel van onze andere reizen is een reis naar Japan zeer kindvriendelijk. Wij hebben een voorbeeld familiereis naar Japan samengesteld, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de bezienswaardigheden, het reistempo en familievriendelijke accommodaties. Wat je wensen voor een familiereis naar Japan ook zijn, wij verwezenlijken graag al jullie dromen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontdek tijdens een familiereis naar Japan al het moois dat het land te bieden heeft

Japan is het land van de rijzende zon, sushi, geisha’s, sumoworstelaars, hot springs, tempels en het enige land ter wereld waar een keizer het staatshoofd is. Tijdens een familiereis is het mogelijk om alle bijzondere plekken van Japan te bezoeken. Maak een combinatie tussen schitterende natuur, de traditionele plekken en hypermoderne steden. Tussen de wolkenkrabbers van Tokyo struin je langs vismarkten en knuffel je met katten in kattencafés. Geniet van heerlijke sushi, maak  kennis met sumoworstelen en bezoek prachtige Shintoïstische tempels. Struin door diverse wijken en maak kennis met de cultuur. Rijd met een huurauto de stad uit en het Mount Fuji gebied in. Hier geniet je van het natuurschoon van de Fuji Five Lakes en Mount Fuji. Ook het vulkanische Kyushu en de Japanse Alpen zijn echte aanraders.

Als familiereizenspecialist beschikken wij over de juiste contacten om een prachtige reis aan te bieden. Onze familiereis naar Japan is opgesteld met leuke activiteiten voor de hele familie en voldoende rustmomenten, zodat het tempo van de reis niet te hoog ligt en de kinderen lekker kunnen spelen. Zo zal jullie familiereis een vakantie om nooit te vergeten zijn. Wij geven je graag professioneel advies, zodat we de beste reisroute voor jullie reis opstellen. Vraag online eenvoudig een offerte aan en plan jullie droomreis. Bij vragen of voor meer informatie neem je contact met ons op. Je bereikt ons via 020-6735353 en info@vamonos.nl.