Boek met onze 4 zekerheden

Individuele reizen Japan

Japan is een hypermoderne wereld met eeuwenoude tradities. Deze unieke combinatie maakt het land een boeiende reisbestemming. Het land van de Samurai, sushi en sake, geisha’s en de reizende zon. Bezoek steden als Tokyo, Kyoto, Nagasaki en Hiroshima en rijd langs prachtige natuur als Fuji Five Lakes, Mount Fuji, het vulkanische Kyushu en de Japanse Alpen. Japan bestaat uit maar liefst 6.852 eilanden. De grootste zijn Shikoku, Kyushu, Honshu en Hokkaido. Bij elkaar vormen deze vier eilanden 97% van de totale oppervlakte van Japan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de voorbeeldreizen en doe de nodige inspiratie op.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Bewonder het veelzijdige Japan met uw eigen ogen

Bergdorpjes met hot springs, keizerlijke tempels, het kraterlandschap van Mount Aso, de grootste visafslag ter wereld, het aan de Japanse zee gelegen Kanazawa en de oude Geisha-districten zijn slechts voorbeelden van de prachtige dingen die je tegenkomt tijdens een reis door Japan. In onze voorbeeldreizen zie je de mogelijkheden van thema’s die aan de reis gekoppeld kunnen worden. Kies ervoor om de hypermoderne wereld met de eeuwenoude tradities van Japan te vergelijken. Of ontdek in een combinatiereis naar China en Japan de vele gezichten van Azië. Enkel Tokyo biedt naast de wolkenkrabbers en neonreclames al erg veel schoonheid. Je hebt misschien de Shinto schrijn al eerder op foto’s voorbij zien komen, maar deze prachtige boog bewonder je bij een bezoek aan Tokyo in het echt. De schrijn is gebouwd in 1920 ter ere van keizer Meiji en keizerin Shoken. Ook de beroemde Sensoji tempel in de wijk Asakusa is een bezoek waard. Deze tempel vormt zowel overdag als ’s avonds een waar spektakel. Heb je altijd al het sumoworstelen in het echt willen zien? Dan moet je naar de wijk Ryogoku in het Noorden van Tokyo. Hier is het Sumo stadion en de vele Sumo stallen die in de vroege ochtenduren worden bezocht vanaf 06:00 uur. Net als onze andere reizen, zijn de reizen naar Japan kindvriendelijk. Heb je altijd al met de hele familie een reis willen maken naar het bijzondere Japan? Wij realiseren dit voor je!

Vraag een vrijblijvende offerte voor je reis aan

Vámonos Travels laat je de meeste bijzondere plekken van een unieke bestemming als Japan zien. Wil je onbezorgd op vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over het regelen van hotels, vluchten, excursies en vervoer ter plaatste? Met ons uitgebreide buitenlandse netwerk verwezenlijken wij je droomreis. Laat je volledig ontzorgen, terwijl wij een reis samenstellen die perfect aansluit bij je wensen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of stel je vragen door contact met ons op te nemen. Je bereikt ons op 020-6735353 en info@vamonos.nl.