Boek met onze 4 zekerheden

Archeologische tour Nazca (inclusief vlucht over de Nazcalijnen)

Na het ontbijt word je met een transfer van het hotel naar het lokale vliegveld van Nazca gebracht voor een vlucht (van ca. 30 minuten) over de Nazcalijnen!

Na de vlucht ga je langs de Pan-American Highway de droge woestijn rondom Nazca verkennen! De eerste stop is de Ocucaje Pampa, één van de droogste plaatsen ter wereld! Hier vind je bijzondere rotsformaties, als El Iglú, El Titaníc en Las Pirámides. 

Je komt aan bij de Pampa de Magallanes, waar je door fata morgana's 'spookmeren' kunt waarnemen. Onderweg naar het María Reiche Museum stop je de Llipata lijnen. Deze zoöphytomorfische lijnen zijn aangebracht een heuvelwand en representeren de goden van de Paracas-cultuur. 

Dichtbij het María Reiche Museum vind je een 12 meter hoge uitkijktoren. Dit uitzichtpunt geeft je een goed uitzicht over een aantal geogliefen: Las Manos, El Arból, El Lagarto en andere lijnen en geometrische figuren. 

Eenmaal terug in Nazca breng je een bezoek aan de Cantalloc Aquaducten en het Los Murarons archeologische complex. Je eindigt de tour met een keramiekworkshop!