Boek met onze 4 zekerheden

Bezoek de Argentijnse en Braziliaanse kant van de watervallen

Privéservice met Engelssprekende gids – Volledige dag (8 uur)

Vertrek vanuit het hotel om de Argentijnse kant van de Iguazu-watervallen te bezoeken, gelegen in het Iguazu National Park. Met een uitbreiding van 67.000 hectare is het park door de UNESCO uitgeroepen tot natuurlijk erfgoed van de mensheid. De watervallen worden geïntegreerd door 275 watervallen die van een gemiddelde hoogte van zeventig meter vallen. Het startpunt is het "Central Station", waar je kunt kiezen tussen de trein die naar "Falls Station" gaat of die naar "Devil's Throat Station". Vanaf deze punten is het mogelijk om diverse excursies uit te voeren:

De superieure wandeling is een wandeling van 800 meter over loopbruggen, verheven boven het oppervlak van het terrein om de fauna niet te hinderen of weg te jagen / af te schrikken. Tijdens deze wandeling kun je de watervallen observeren vanaf het bovenste deel van de watervallen van Dos Hermanas, Bosetti, Bernabé Méndez, M´Bigua. Het duurt een uur en de moeilijkheidsgraad is laag, er zijn geen trappen.

De inferieure wandeling is een wandeling van 1600 meter over loopbruggen die boven het oppervlak van het terrein zijn verheven, waar je de Two Sisters, Alvar Nuñez, San Martín en Bosetti-watervallen en de Rock de la Bella Vista kunnen zien. Je kunt ook een panoramisch uitzicht hebben op de Devil's Throat en de Río Iguazú Inferior Canyon. Deze wandeling duurt twee uur en de moeilijkheidsgraad is matig, met trappen. In dit circuit (en met privédiensten) kan een bezoek aan de Isla San Martín worden uitgevoerd en kan je aan boord gaan voor de excursie "La Gran Aventura". Deze activiteit is optioneel. Deze schakeling is onderhevig aan tijdsbepalingen.

De Devil's Throat-excursie begint bij het "Devil's Throat Station" om ongeveer 1200 meter over de loopbruggen te lopen, waardoor je kan genieten van het uitzicht op de belangrijkste waterval van de watervallen. De excursie duurt twee uur en de moeilijkheidsgraad is laag, er zijn geen trappen. De terugreis gaat met de trein tot aan het bezoekerscentrum. Zodra de excursie is afgelopen, keer je terug naar het hotel. Lunch is niet inbegrepen bij dit bezoek.
De tour gaat verder naar het Nationaal Park do Iguaçu, een van de grootste vegetatiereservaten in Brazilië. Tijdens het bezoek is het mogelijk om een ​​panoramisch uitzicht te krijgen op het Isla San Martín en op de meest imposante watervallen: de Bossetti, de San Martín en de Drie Musketiers. Tegen het einde van de wandeling is er een uitkijkpunt, van waaruit bezoekers een uniek uitzicht op de Duivelskeel kunnen waarderen, die zich op ongeveer 150 meter afstand bevindt. Dit prachtige panorama wordt versterkt door de permanente vorming van regenbogen. De route eindigt naast de Salto Floriano-waterval, waar een kleine winkel is en toegang tot de panoramische lift die optioneel kan worden genomen. Aan het einde van de tour is er een lange trap die leidt naar de plaats waar je terugkeert naar het hotel.

Argentijnse en Braziliaanse watervallen