Boek met onze 4 zekerheden

Cabaret Tropicana

De slogan: Paradijs onder de Sterren is terecht gekozen. De tropische outdoor setting van dit wereldberoemde cabaret is even spectaculair als de nachtelijke shows die er gehouden worden. Tropicana heeft een fascinerende geschiedenis. Het begon als een extravagant bezit van een society lady die het in 1939 verkocht aan een ondernemer wiens droom het was er een restaurant/nachtclub met 300 plaatsen van te maken. De dame verbond een voorwaarde aan de verkoop: de nieuwe eigenaar moest zoveel mogelijk planten, bomen en ander groen zien te behouden. Dit historische detail is een aspect waarom Tropicana zo speciaal is: de setting is fascinerend weelderig, met grote palmen, mango- en cederbomen rond de gehele club.
 
De lijst met beroemdheden die in Tropicana hebben opgetreden is lang en van wereldfaam: Nat King Cole, Josephine Baker, Libertad Lamarque, Cheo Feliciano, Rita Montaner, Elena Burke en Bola de Nieve hebben hier onder de sterren op het podium gestaan. In 1992 heeft de American Acadamy of Restaurant Industry Cabaret Tropicana uitgeroepen tot het beste cabaret in de beide Amerika’s, waarbij de onderscheiding Best of the Best Five Star Diamond kreeg. Het cabaret werd geprezen om de kwaliteit en rijke geschiedenis waarmee het al ruim een halve eeuw zijn podium vult.
 
Een show in Tropicana is een voorstelling van iconische Cubaanse ritmes, vermengd met Rumba, Mambo, Danzonete en zelf Latin Jazz, en wordt aangevuld met de spannende choreografie waar Tropicana om bekend staat.

Start: om 20:30 uur
Duur: ca. 3 uur
Inbegrepen:
Pick up en dorp off bij hotel
Welkomsdrankje
Fles Havana Club Special Old Rum
Frisdrank
Diner

Cabaret Tropicana