Boek met onze 4 zekerheden

Cape Point (hele dag)

Deze tour naar Cape Point brengt u langs de schilderachtige kustweg langs de Atlantische kust. U passeert de ongerepte stranden van Clifton en Camps Bay met hun zachte witte zand en azuurblauw water.
U komt aan bij het schilderachtige vissersdorpje Hout Bay met zijn imposante Sentinel waar u kunt kiezen om een boottocht te doen naar Seal Island (excl. +/- R80) of te winkelen voor souvenirs op de ambachtelijke markt in de haven. De tour gaat verder over Chapman's Peak, die geweldige fotomomenten biedt, en naar de Kaap van Good Hope Nature Reserve en Cape Point. Dit gebied herbergt het prachtige ‘fynbos’, veel soorten buck en vogels, de Cape Mountain Zebra en ondeugende bavianen. Geniet van een prachtig uitzicht over False Bay.
Neem de kabelbaan (excl. +/- R80) naar de vuurtoren voor een nog beter uitkijkpunt van de twee oceanen. U stopt onderweg voor de lunch (excl.). Daarna bezoek u Boulders Beach om de Afrikaanse pinguïns te zien voordat u aankomt op de marinebasis van Simon’s Town. Daarna trekt u landinwaarts naar de laatste stop van de dag bij Kirstenbosch Botanical Gardens.
Met de ondergaande zon boven de hoge toppen van de Tafelberg schitteren de laatste stralen op de
bomen en bloemen en bieden een passend einde aan een dag vol met alle hoogtepunten die de Kaap te bieden heeft.
Internationale groepsexcursie, inclusief entree voor Cape of Good Hope nature reserve, Chapman’s Peak, pinguïns bi Boulder Beach, Engelstalige gids, dagelijks uitgevoerd.

Cape Point