Boek met onze 4 zekerheden

Colca Canyon 2 dagen/1 nacht

Verblijf in Casa de La Mamayachi
De 2-daagse tour naar de Colca Canyon vertrekt vanuit Arequipa. De Colca Canyon bevindt zich in de Ring of Fire vanwege de omliggende vulkanen en is een van de diepste kloven ter wereld.
U ziet er door de Inca's aangelegde landbouwterrassen, er is een uitzichtpunt waar de zeldzame condors vliegen en u kunt er de sfeer van het Peruaanse platteland opsnuiven. 's Middags kunt u een wandeling maken langs karakteristieke dorpjes en terrassen in de buurt van het dorpje Corporaque. De bevolking loopt hier in traditionele klederdracht.
De volgende ochtend gaat u vroeg op om op tijd bij de Cruz del Condor aan te komen. Bij de Cruz del Condor, een punt waar u een prachtig uitzicht heeft over de meer dan 1.000 meter diepe kloof, zijn er vaak condors te zien. Rond een uur of half tien komen de eerste condors tevoorschijn. Ze vliegen soms rakelings over de toeschouwers heen. Eind van de middag keert u terug naar Arequipa of reist u verder naar Puno. Er is tevens een 3-daage variant van deze tour. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Groepsexcursie, inclusief Engelstalige gids en vervoer. Verblijf op basis van logies en ontbijt.
Exclusief ca. 70 soles entrees en overige maaltijden.

Colca Canyon