Boek met onze 4 zekerheden

Constantia Wineland fietstour (halve dag)

U wordt opgehaald bij de accommodatie en overgebracht naar de Constantia-vallei waar de Nederlandse gouverneur, Simon van der Stel, de wijnindustrie startte van Zuid-Afrika die teruggaat tot de 17e eeuw. We bezoeken het historische landgoed Groot Constantia. U maakt kennis met een volledige reeks van de vallei bekroonde wijnen en u leert over de rijke geschiedenis van de regio.
Langs de fietsroute passeert u een Kramat (moskee) gebouwd voor de slaven die de Verenigde Oost-Indische Compagnie haalden uit Zuidoost-Azië. De route slingert zich door de verfijnde buitenwijk van Constantia, die enkele van de mooiste bouwwerken van de Kaap-Nederlandse architectuur kent. Tijdens de tour zult u genieten van de meest uitgebalanceerde wijnen waar Zuid-Afrika trots op is. Wijngaarden zoals Buitenverwachting, Groot Constantia, Constantia Uitsig en Steenberg openen hun deuren en kelders voor ons.
Internationale groepsexcursie, inclusief fiets en uitrusting, Engelstalige gids, entree geld, wijnproeverijen, dagelijks uitgevoerd.

AWOL Winelands PRINT