Boek met onze 4 zekerheden

Excursie Poás vulkaan en La Paz watervallen

Via de Panamericana reis je naar de stad Alajuela. Hier bezoek je het landbouwmonument, het monument voor Juan Santamaria en het beroemde mangopark. Terwijl je omhoog rijdt naar de vulkaan stop je voor een korte uitleg over de gouden boon van Costa Rica: de koffieboon.
Vervolgens gaat de reis verder langs varen-, bloemen- en aardbeiboerderijen. Er is een merkbare verandering in temperatuur en vegetatie. Aangekomen bij de Poas vulkaan is het tijd om te genieten van de indrukwekkende hoofdkrater, met zijn zwavelfumarolen, en om een wandeling te maken naar de prachtige Botos-lagune terwijl je meer te weten komt over de verschillende ecosystemen in het park.

We vervolgen onze reis naar de La Paz Waterfall Gardens, een natuurpark waar we door vele spectaculaire paden zullen lopen die ons naar de White Magic Waterfall zullen brengen, de meest spectaculaire in de omgeving. In het park bezoeken we ook het grootste vlinderobservatorium van het land. Als we klaar zijn met onze wandeling, nemen we een heerlijk lunchbuffet en beginnen we aan onze terugreis naar San José.

Inbegrepen: Entreegelden, vervoer en Engelstalige gids.

dce b