Boek met onze 4 zekerheden

Hacienda Guachinango

Hacienda Guachinango bevindt zich in de Vallei de los Ingenios en is in 1988 door UNESCO tot World Heritage verklaard. De hacienda dateert uit 1806 en is versierd met Bijbelse, mytholigische en dierlijke muurschilderingen. Hacienda Guachinango is de ideale plek voor paardrijden, zwemmen in de rivier en het spotten van vogels. Maar ook kun je op de hacienda de tradities en cultuur ervaren, door bijv. koffiebonen te malen, een koe te melken of de andere boerderijdieren te voeren.

Om 9:30 uur ga je met de trein van Trinidad naar Valle de los Ingenios. Onderweg worden er meerdere stops gemaakt, onder andere bij suikerplantage Manaca Iznaga. Wanneer je aankomt bij Hacienda Guachinango is er tijd om je te vermaken met paardrijden, zwemmen, vogels spotten, etc. Om 14:00 uur gaat de trein terug naar Trinidad. Mocht je langer willen blijven, dan kan dit. Je kunt dan op eigen gelegenheid met de taxi terug gaan.

Start: om 9:30 uur
Duur: ca. 4 uur
Niveau: eenvoudig

Inbegrepen: trein, gids, lunch, toegang tot Hacienda Guachinango incl. activiteiten

Niet inbegrepen: overige eten en drinken, vervoer van hotel in Trinidad naar treinstation, evt. Taxi van Hacienda Guachinango naar hotel in Trinidad wanneer je besluit langer te blijven
Optioneel: vervoer van hotel naar treinstation en van Hacienda Guachinango

hacienda tour