Boek met onze 4 zekerheden

Marino Ballena Park Combination Tour (Whale & Dolphin)

De boot vertrekt vandaag vanaf Punta Uvita Beach en je bezoekt daar de beroemde Punta Uvita Whale's Tail, Ballena Island, Tres Hermanas Islets en Ventana Sea Caves. De tour duurt ongeveer 4 uren. Tijdens de tour kijk je uit naar bultruggen (seizoensgebonden) en twee verschillende soorten dolfijnen. Verder bezoek je ook de koraal- en rotsriffen waar je kan snorkelen en de prachtige zeedieren van het Ballena Marine Park kan observeren. Geniet van de schoonheid van de kustlijn van Costa Ballena en de diversiteit aan vogels. Deze tour is erg populair in Bahia Ballena en een echte aanrader voor het hele gezin. Ook is de tour voor kinderen vanaf 3 jaar beschikbaar.

Inclusief: Tweetalige gids (Engels/Spaans), toegangsprijs tot het park, mineraalwater, tropisch fruit, snorkeluitrusting.
Kinderbeleid

Wat mee te brengen

Zonnebrandcrème, sandalen of slippers, camera, badpak en handdoek, kleding om te verschonen, kleine tassen om persoonlijke bezittingen in te bewaren, tijdens regenachtige maanden (juni tot november) regenjas of poncho.
Minimum aantal deelnemers

whale tours