Boek met onze 4 zekerheden

Raften Sarapiqui la Virgen klasse II-III

Deze excursie begint bij de gemeenschap van La Virgen de Sarapiquí, een van de belangrijkste in de omgeving. De sectie loopt door indrukwekkend regenwoud dat uittorent boven de oevers van de rivier, opwindende secties van klasse II-III stroomversnellingen en heldere waterpoelen. De reis vindt plaats tussen een breed scala aan flora en fauna. Het gedeelte is uitstekend geschikt voor mensen die voor het eerst willen raften en op zoek zijn naar spannende en uitdagende stroomversnellingen en voor mensen met eerdere ervaring met raften. Om dit gedeelte te kunnen lopen is de minimum aanbevolen leeftijd 10 jaar. Het hele gedeelte (La Virgen – Chilamate) is 7 mijl (11 km) lang en duurt normaal ongeveer 2 ½ uur. Het omvat een korte stop met een fruitbuffet en tijd om te zwemmen.
Duur: 2 uur

Inbegrepen: Uitrusting, Engelstalige gids, transfer heen en terug (Selva Verde Lodge, Reserva Biologica La Tirimbina, La Quinta Lodge, Sarapiquís Rainforest Lodge)

Mee te nemen: waterschoenen of sandalen met bandjes (Teva's) – schoenen zijn verplicht en slippers worden niet aanbevolen, zonnebrandcrème, zwemkleding en lichte kleding, handdoek en droge kleding om te verschonen, camera

san gil raften plus