Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Canada

Een familiereis door Canada betekent avontuur, spanning en volop activiteiten. Het is een perfecte bestemming om met je gezin heen te gaan en een onvergetelijke tijd te beleven. Vámonos Travels is gespecialiseerd in reizen naar Noord-Amerika. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van jullie familiereis naar Canada. Wij laten je graag de meest bijzondere plekken zien tijdens je op maat gemaakte reis.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een onvergetelijke familiereis maak je in het avontuurlijke Canada

Canada is een land in het noorden van Noord-Amerika. Vanuit Schiphol vlieg je in gemiddeld 8 uur met de hele familie naar Toronto. Samen met Montreal, Vancouver en Calgary is dit een van de grootste steden in Canada. Vancouver is een echt bruisende stad met een aantal hele leuke wijken. Maar ook metropool Toronto in het oosten heeft veel te bieden. Bezoek Kensington Market, bewonder Canadian National Tower (CN Tower) of ga shoppen het bij het Toronto Eaton Centre. Calgary is een echte cowboystad en daar vind je het Heritage Park Historical Village. Dit is zeker een aanrader om te bezoeken tijdens je familiereis in Canada. Je krijgt hier namelijk een inkijkje in de geschiedenis en ervaar je hoe Calgary er vroeger uit heeft gezien. Daarnaast is Calgary de uitvalsbasis voor een bezoek aan de Rocky Mountains en natuurparken Banff en Jasper.

Rocky Mountains: een waar natuurparadijs

Natuurparadijs Rocky mountains is voor iedereen met een voorliefde voor natuur dé plek waar je een keer geweest moet zijn. Slaap in houten cabins en lodges en verblijft een aantal dagen in het prachtige National Park Banff. Bewonder de bergtoppen die ver boven de magische grens van drieduizend meter rijken. Ontdek de verschillende parken in Rocky Mountains en bekijk watervallen, rotsen, grotten, geisers en ontelbare soorten dieren en planten. Dit machtige berggebied is een echte toevoeging aan je familiereis door Canada.

Stel je eigen reis samen

Orka’s en walvissen spotten, berenexcursies doen, besneeuwde bergtoppen en gletsjers bekijken – Canada biedt het allemaal. Het is een stoere familiebestemming vol avontuur. Dankzij de juiste contacten zijn wij in staat om een op maat gemaakte familiereis of individuele reis naar Canada samen te stellen. Bekijk onze voorbeeldreizen ter inspiratie en pas de onderdelen aan zodat de reis aan je verwachtingen voldoet. Wij staan je graag bij voor advies en geven je tips over de juiste reisroute. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar op 020-6735353 of info@vamonos.nl.