Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis Canada

Heb je er altijd van gedroomd om te reizen door Canada? De imponerende natuur en hippe steden zijn kenmerkend voor dit prachtige land. Tijdens het reizen door Canada ontdek je alles wat deze unieke bestemming te bieden heeft. En dat is behoorlijk wat! Daarom hebben we bij Vámonos Travels een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld. Op deze manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Vervolgens is het mogelijk om deze reizen geheel op maat aan te passen.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Highlights Canada

Banff Momenteel staan er geen highlights voor Canada online.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen langs verschillende hoogtepunten in Canada

Canada ligt in Noord-Amerika en grenst in het zuiden aan de Verenigde Staten. De hoofdstad van Canada is Ottawa, maar de grootste steden zijn Toronto, Montreal, Vancouver en Calgary. Canada is zo’n 250 keer groter dan Nederland. Op dit enorme oppervlakte vallen veel avonturen te beleven. Je vindt er ongerepte natuur, immense meren en indrukwekkende gletsjers. Bezoek in West-Canada de vele natuurparken met glasheldere meren, zoals Lake Louise in Banff National Park. In Oost-Canada vind je uiteenlopende vormen van natuur én cultuur. Ontdek de Franse historie, machtige watervallen en ga zelf het water op met een kajak.

Een camperreis door Canada

Om de veelzijdigheid optimaal te kunnen ervaren, is een camperreis door Canada zeker aan te raden. Hierdoor maak je de natuur van dichtbij mee en stop je waar je maar wilt. Bepaal je eigen route wanneer je aan een camperreis begint en ontdek Canada tot in de puntjes. Trek de nationale parken in, slaap tussen de beren en bewonder de glinsterende gletsjers liggend vanuit je matras. Trek de sprookjesachtige natuur in en ontdek het ruige westen van Canada vanuit Vancouver. Kies voor een camperreis wanneer je door Canada wilt reizen op je eigen tempo en met veel vrijheid.

Stel een reis op maat samen

Laat je betoveren door dit veelzijdige land en start met het uitstippelen van je reis. Ga alleen, met vrienden of familie dit grote avontuur aan. Je wilt natuurlijk wel alle bezienswaardigheden bezoeken die op je verlanglijst staan. Wij hebben een aantal voorbeeldreizen voor je opgesteld om je een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Deze reizen pas je vervolgens geheel naar wens aan. Het samenstellen van een reis, begint met het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 020-6735353 of info@vamonos.nl. Maak je wensen kenbaar en wij gaan met veel plezier voor je aan de slag.