Boek met onze 4 zekerheden

Rondreis door Canada

Kies voor een rondreis wanneer je zoveel mogelijk wilt zien van Noord-Amerika. Ervaar de onbegrensde mogelijkheden van Canada en bezoek de immense natuurparken, eindeloze highways, al het wildlife en de verschillende wereldsteden. Bezoek diverse plekken en doe zoveel mogelijk ervaringen op. Voor iedereen is een rondreis een unieke ervaring. Staat dit ook op je verlanglijst? Bekijk dan de voorbeeldreizen op onze website en ontdek welke reis het beste bij jou en je reisgezelschap past. Wij bieden zowel individuele reizen als groepsreizen aan. Zo ontdek je samen met je partner, vrienden of familie al het moois van Canada tijdens een rondreis op maat. Alle reizen kunnen namelijk geheel naar wens worden aangepast. Maak de reis van je leven en start met plannen!

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Laat je met een rondreis leiden langs al het prachtige dat Noord-Amerika te bieden heeft

Noord-Amerika is een enorm continent, wat bestaat uit de landen Canada en de Verenigde Staten. Samen vormen deze landen een ontzettend groot oppervlak, waardoor je tijdens uw rondreis door Noord-Amerika genoeg mogelijkheden hebt.  Duik de wonderschone natuur van Canada in en bewonder de grote blauwe meren, hoge bergen en al de wilde dieren die je hier met een beetje geluk kunt spotten. In het westen vind je het karakteriseren landschap van de Rocky Mountains en aan de oostkust bewonder je de imposante Niagara watervallen. Breng een bezoek aan Toronto, ga de CN Tower op en bekijk het blauwe water van het Ontario Lake. Ga je met de hele familie richting Canada of maak je liever een individuele reis? Wij helpen je met het realiseren van deze onvergetelijke rondreis.

Boek een rondreis door Noord-Amerika en je bent een machtige ervaring rijker

Vámonos Travels organiseert de rondreis door Noord-Amerika zoals jij dat wenst. Wij stellen graag je reis op maat samen bestaande uit transfers, accommodaties, vluchten en excursies. Zo kun je tijdens je individuele rondreis ontspannen en hoef je je nergens zorgen om te maken. Laat je volledig ontzorgen en ga de reis van je dromen tegemoet. Doe inspiratie op door onze voorbeeldreizen te bekijken en ontdek alle mogelijkheden voor je rondreis door Noord-Amerika. Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak je wensen kenbaar. Heb je nog vragen? Stel deze eenvoudig door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl. Wij maken graag een reis op maat voor je.