Boek met onze 4 zekerheden

Individuele rondreis door Amerika

Wanneer je graag een individuele rondreis door Amerika wilt maken, ga je een onvergetelijke tijd tegemoet. Amerika is namelijk een prachtig maar bovenal veelzijdig land. Het bied je indrukwekkende nationale parken, fantastische steden en adembenemend mooie natuur. De legendarische nationale parken zijn een ware must see voor iedere reiziger die van natuur houdt. Bij Vámonos Travels hebben we veel ervaring en kennis van dit waanzinnige land, waardoor wij je graag helpen bij het verwezenlijken van jouw droomreis op maat. Zo weet je zeker dat je tijdens je rondreis door Amerika precies ziet wat je graag wilt zien.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Amerika is de perfecte bestemming voor een avontuurlijke individuele rondreis

Amerika is het land van de Grand Canyon, Yosemite, Las Vegas, de Rocky Mountains, Hollywood en Yellowstone National Park. Maak een roadtrip naar Monument Valley in het wilde westen van het Amerika of sta oog in oog met de grootste bomen ter wereld in Sequoia National Park. Kortom: Amerika is een fantastische bestemming voor rustzoekers en levensgenieters. Dit maakt het land ook een uitstekende bestemming voor familiereizen.

Ga de vrijheid tegemoet en reis per camper

Wanneer je in je eigen tempo wilt genieten van al het mooist dat Amerika te bieden heeft, is het reizen met een auto of camper zeker aan te raden. Ga zelf de weg op, ontdek verschillende plekken en ga ultieme vrijheid tegemoet. Huur een auto en passeer geweldige steden zoals San Francisco en San Diego, bezoek mooie stranden, rijd indrukwekkende bergen in en spot met een beetje geluk veel wilde dieren. Wij hebben al mooie autoroutes geselecteerd ter inspiratie. Zo bepaal je zelf hoe je je individuele rondreis door de Verenigde Staten invulling geeft.

Droom weg bij onze mooiste inspiratiereizen

Vámonos Travels heeft een uitgebreid aanbod met verschillende voorbeeldreizen, zodat je een duidelijk beeld van de mogelijkheden krijgt. Dit biedt tevens de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor je reis. Wij helpen je graag bij het plannen van je perfecte reis. Jij bepaalt, wij organiseren! Vraag een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 020-6735353 of te mailen naar info@vamonos.nl.