Boek met onze 4 zekerheden

Familiereis door Amerika

Een familiereis door Amerika betekent avontuur, indrukwekkende natuur en volop activiteiten. Het is een perfecte bestemming om met je gezin heen te gaan en een onvergetelijke tijd te beleven. Vámonos Travels is gespecialiseerd in reizen naar Noord-Amerika. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van jullie familiereis naar de Verenigde Staten. Wij laten je graag de meest bijzondere plekken zien tijdens je op maat gemaakte reis.

Verder lezen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Een onvergetelijke familiereis maak je in het waanzinnige Amerika

Vlieg met de hele familie naar Las Vegas voor een spetterend begin van een avontuurlijke familiereis. Wandel over The Strip en bezoek een fonteinshow of een van de over de top hotels. Prachtige natuur staat vervolgens centraal tijdens een familiereis met Vámonos Travels. Hoge kliffen in Zion National Park, spectaculaire rotsformaties in Bryce Canyon en het symbool van het zuidwesten van Amerika; de Grand Canyon. Je gaat het allemaal zien en meemaken!

Stel je eigen reis samen

Amerika is een diverse en onvergetelijke familiebestemming vol avontuur. Dankzij de juiste contacten zijn wij in staat om een op maat gemaakte familiereis of individuele reis naar de Verenigde Staten samen te stellen. Bekijk onze voorbeeldreizen ter inspiratie en pas de onderdelen aan zodat de reis aan je verwachtingen voldoet. Wij staan je graag bij voor advies en geven je tips over de juiste reisroute. Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar op 020-6735353 of info@vamonos.nl.